top of page
Lina

Så används Adpins självservice för köp av printannonser

Adpins självservice för köp och sälj av printannonser har blivit en populär lösning för annonsköpare i olika branscher och vi är stolta över att kunna tillgodose annonsbehoven på ett smidigt och effektivt sätt.


Adpin självserverice printannonser

Printannonsering är fortfarande relevant

Printannonser har visat sig kvarstå relevant för annonsköparna som önskar sticka ut från det digitala bruset. Det ser även ut som att printannonser, kanske i specifika typer av titlar och utgåvor, kommer kvarstå högst relevant en längre tid framöver än många av oss kunnat förutspå. Trots den digitala revolutionen erbjuder tryckta annonser ett kraftfullt och pålitligt medium som många konsumenter värderar högt.


Printannonsering ger en effektiv och visuellt engagerande upplevelse som ofta skapar ett djupare intryck än digitala motsvarigheter. Dessutom har tryckta medier en långvarig närvaro och trovärdighet som bygger starkare förtroende hos läsare. Dessa egenskaper gör printannonser till en oumbärlig del av en effektiv marknadsstrategi, särskilt när det gäller att nå specifika målgrupper och skapa varaktiga intryck.



Adpins SaaS-gränssnitt i app/webb förenklar annonsköp i print

Adpin revolutionerar det traditionella sättet att köpa tryckta annonser genom digitalisering. Tidigare innebar processen att köpa en tryckt annons i en tidning eller ett magasin ofta tidskrävande och komplicerade steg: från att kontakta säljare, diskutera priser och förhandla om placering, till att manuellt skicka in annonsmaterial och godkänna korrektur. 


Med Adpins självservicetjänst kan annonsköpare nu enkelt upptäcka, köpa och ladda upp sina printannonser själva, vilket sparar både tid och resurser samtidigt som de får full kontroll över sin marknadsföring.



Vilka typer av kunder köper annons i Adpin självservice?

Adpins självservicetjänst attraherar en bred kundbas för mediehusen med olika behov och erfarenheter. Bland annonsköparna är 71% nykunder, som aldrig köpt annons från mediehuset tidigare. Ytterligare 19% utgörs av nygamla kunder, som återvänder efter att senast ha köpt annons från mediehuset för över 12 månader sedan, och 10% är gamla kunder som regelbundet köpt annons hos mediehuset på det traditionella sättet inom senaste året. 

Cirkeldiagram över fördelningen av annonsörer som använder Adpins självservice

Detta visar att Adpins tjänst inte bara lockar nya kunder till mediehusen, utan också behåller och återvinner tidigare kunder genom sin användarvänlighet och effektivitet. Det är en varierad skara kunder som upptäcker fördelarna med att enkelt kunna köpa sina printannonser online. Man har dessutom visat sig vara villiga att betala 100% av priset för en annons genom Adpins gränssnitt, kanske i gengäld mot tiden man sparar. 



Annonsköparnas branschsegment

Vi på Adpin är stolta över att kunna erbjuda en självservicetjänst som hjälper företag och organisationer att enkelt upptäcka och köpa printannonser. Adpins plattform har välkomnats bland många olika branscher. Här är ett axplock av de typer av företag och organisationer som använder Adpins självservice-tjänst för sina printannonser.


  • Fastigheter

  • Detaljhandel

  • Förnybar energi

  • Hantverkare

  • Kultur och konst

  • Hotell och konferens

  • Skönhet och hälsa

  • Län

  • Kommuner

  • Museum

  • Institut

  • Intresseorganisationer

  • Föreningar

  • Sport

  • Dagligvaruhandel

  • Politiska partier

  • Bilhandlare



Hur ditt mediehus effektiviserar försäljningen med Adpin

Adpin hjälper mediehus att effektivisera sin försäljning av printannonser genom ett intuitivt gränssnitt. Genom att erbjuda en lättanvänd onlineplattform gör vi det möjligt för kunder att själva boka sina annonser, vilket avlastar säljarna och sparar tid till annat säljarbete.


Adpins system håller alla dörrar öppna, vilket har visat sig attrahera en betydande andel nykunder, samt gamla kunder som nu visar viljan att boka sina annonser online istället för att kontakta en säljare. Denna flexibilitet och bekvämlighet gör att mediehus kan maximera sin annonsförsäljning och förbättra kundupplevelsen, som ett smidigt komplement på nuvarande arbetssätt och struktur.



Är du intresserad av Adpin självservice till din försäljning av printannonser?

Utforska våra priser här eller kontakta oss direkt via knappen nedan.



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page